Tips og tricks

Chevrolet Astro Van: lavet specielt til fragt

En passager mini van, 2005 Chevrolet Astro Cargo Van holder tre døre. Endnu, det kun har en maksimal passagerkapaciteten af to personer. Resten af rummet er lavet primært til fragt og pakker. Det er blevet konstrueret for at være i stand til transport og levering disse til andre steder. Bortset fra, at har dette køretøj også stillet til rådighed i to trim niveauer, som består af baghjul drev og alle hjul drev. 2005 er det sidste år af produktion og fremstilling for dette køretøj.

Efter indførelsen af dette køretøj udstyret baghjul drev trim niveau har gjort tilgængelige med en standard 4,3 liters V6 motor. Det kan faktisk producere nogle 190 enheder af hestekræfter motor. Med det, kan det opnå 16 mpg i bykørsel og nogle 21 mpg for highway kvaler. Som pr alle hjul drev trim niveau kom dette udstyret med en standard 4,3 liters V6 motor. Det har den kapacitet og evne til at producere nogle 190 enheder af hestekræfter, der gør det muligt for dette køretøj til at tage op 15 mpg i bykørsel og 19 mpg på motorvejen. Lavet standard for begge trim niveauer, har Chevrolet Astro Cargo Van en fire hastighed automatisk transmissionssystem med overdrive.

Selv om Chevrolet Astro Cargo Van kan mangle standard barn sæde bindsler, side airbags, og trækkraft kontrol, vælger mennesker stadig for at eje denne fantastiske fordele som anti låsen bremsning system, aircondition, en alarm, et automatgear system , barn sikkerhedslåse, elruder og låse og side indvirkning døren bjælker. Sammen med, at har i sin egen kategori, Chevrolet Astro Van faktisk en god highway kilometertal samt en base Listepris under gennemsnittet gør dette køretøj et godt køb.

Chevrolet Astro Van har en 4,3 liters motor med seks cylindre. Det kan faktisk producere nogle 190 enheder af hestekræfter. Det har en akselafstand, der måler 111.2 inches, en samlet længde af 189.8 inches, en vægt på 5600 pounds og en nyttelast kapacitet i 1647. Bortset fra, at det kan trække op til et maksimum på 2404 pounds.

Shopping for Chevrolet tilbehør er blevet lettere. Det er fordi Auto tilbehør gigant er kommet op med en online butik, der er tilgængelig 24 timer i døgnet. Ved at besøge den onlinebutik, du kan finde og oplev hvorfor denne store samling af Chevrolet tilbehør er top notch. Butikken har tilbehør til forskellige Chevrolet køretøjer som Astro Van, lavine, Aveo, Beretta, Blazer, Camaro, Caprice, Cavalier, Celebrity, Chevelle, Citation, Colorado, Commodore, Corsica, Corvette, El Camino, Equinox, udtrykke fuld størrelse Van, Impala , Røråbninger, LUV, Malibu, Metro, Monte Carlo, Monza, Nova, Pickup fuld størrelse, Prizm, S10, savanne, spektrum, Sprint, Tahoe, by og land, Tracker, Trailblazer, Traverse, Van fuld størrelse, og Venture blandt mange andre. I øjeblikket prissat Auto tilbehør kæmpe landets største leverandør af rabat højtydende og tunge Chevrolet dele.

Tagged , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.