Tips og tricks

medarbejder prissætning fra automatisk fremstiller; Fidus eller sød Deal?

Med alle medarbejder priser bliver hyped og annonceres på medierne jeg tænkte jeg ville skrive en kort artikel om emnet. Jeg har også fået en masse spørgsmål i e-mails om emnet.

Her er aftalen: medarbejder prissætning er den laveste pris, du nogensinde vil være i stand til at købe et køretøj for perioden.

Medarbejder prissætning er normalt flere hundrede dollars under faktura.

Så hvordan er auto forhandler gør nogen penge at sælge på medarbejder prissætning?

Det er simpelt… De er tilbagebetalt fra auto fremstilling. For eksempel giver General Motors $1500 til forhandleren for hver bil sælges på medarbejder prissætning.

Når du kombinerer medarbejder prissætning med rabatter dit at få den bedste handel muligt.

Naturligvis dealeren stadig vil prøve og op hans fortjenstmargen på flere andre måder.

Hvis du forsøger at handle i et køretøj vil forhandleraftalen prøve og tilbyde dig endnu mindre, end han normalt ville.

På grund af medarbejder priser alle og deres bror er at købe en ny bil lige nu og forhandlerne er fyldt med brugt bil lager. Derfor medmindre de kan “stjæle” din handel de ikke er virkelig interesseret i at tage brugt en anden bil i deres oversigt.

Hvis du ønsker at købe en bil på medarbejder prisfastsættelse ville det være det bedste tidspunkt at prøve og sælge din handel i køretøjet selv og spare dig hovedpine af muddying vand med din medarbejder pris køb.

Det andet spørgsmål, jeg får spurgt en masse siden sidst er, “Hvordan kan jeg vide, jeg får den faktiske medarbejder prissætning?”

De gør national reklame for medarbejder prisfastsættelse, og det kommer fra auto fremstilling. Når den faktiske auto fremstiller kom ud med et incitamentsprogram forhandlerne skal overholde det!

Hvis de forsøgte at være uærlig og sælge dig bilen vil du over medarbejderen prissætning, de ville være i ekstreme varmt vand med fremstilling, kan miste deres franchise og få sagsøges.

Derfor behøver du ikke at bekymre sig om ikke at få den faktiske medarbejder pris, hvis det er annonceret. Det eneste tidspunkt tal kan komme skæv er når du smider i bilen handel, som du skylder penge på. Igen, dette er hvorfor jeg vil opfordre dig til at sælge din bil selv.

Sidst men ikke mindst, bare fordi der er gode tilbud på medarbejder priser betyder ikke, du skal gå ud og købe en ny bil. Hvis du ikke har råd til bil eller betalingerne er så det ligegyldigt hvor god en aftale du fik.

Du stadig sætter dig selv i økonomisk modgang. Tænk før du køber!

Tagged , , , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.