Penge

Udforskning af alt, hvad du kan bøger ebøger og også lydbøger

En perfekt måde at få tid til at vide om de bedste sælgere, hvis du ikke har tid nok til at gå til biblioteket er lydbøger. Jeg synes, det er trist, at vi som pædagoger er nødt til at tænke så meget over, at vores klasser bliver ordentligt leveret. Selv om dette er en hård sælge for gymnasieelever, nogle studerende er interesserede. Eleverne er konstant droppe penne og blyanter på gulvet. Jeg holder en beholder med blyanter på mit skrivebord, en stak foret papir i en skraldespand, og reservere “komme forberedt” samtaler for dem, der misbruger det privilegium at låne forsyninger, når de har brug for dem. Ligesom sommerskoleeleven, der tabte, fordi han ikke havde en blyant, kan eleverne ikke gøre deres arbejde, hvis de ikke har noget at skrive med.

Ved udgangen af dette skoleår, forlod flere studerende deres ringbind bag. Jeg formoder, at nogle lærere kan vælge at kæmpe kampen mod uforberedte studerende. Scholastic tildeler lærere point for gratis bøger efter en vis mængde af salget. Jeg har samlet en masse billige bøger på værftet salg i årenes løb. Hvis du er en e-bog elsker du sikkert kender Kobo, de har over 5 millioner titler at få adgang til via deres app eller en eReader. Hvis du fortæller dem, du er lærer en masse virksomheder er glade for at give dig kuglepenne, blyanter, linealer, viskelædere og masser af ting (der har deres navn og logo på det). Vide med sikkerhed, du ønsker at give Spotify (som, hvis du er nysgerrig, ville være min pick)? Retrovision tilbyder gratis klassiske film fra fortiden, som du altid har ønsket at se eller ønsker at vende tilbage for at se, om det stadig holder op i løbet af denne tid.

Du skal bede om, hvad du vil. Jeg har ikke noget imod at få nogle skoleartikler, det betyder, at jeg kan få fancy stationære ting for eleverne, og de er aldrig dyre. Jeg finder det interessant, at regeringen taler så meget om, hvor vigtig uddannelse er, men forsyninger, programmer osv. er en af de første ting, der skæres i et statsbudget. Tak bridalletter. Det bliver sværere for familierne også at få de nødvendige forsyninger, så vi er nødt til at arbejde sammen om at finde løsninger. Ikke alene er jeg genbrug (blækpatroner), men jeg er også at få noget for ingenting og donere.

Det er en fantastisk måde at redde. Det er ejet af det samme selskab, giver adgang til de samme titler og har også en gennemsnitlig rating på 4,6. Ifølge OverDrives websted er Libby-appen den nemmeste måde at komme i gang på, men hvis du har en enhed, der ikke er kompatibel med Libby, kan du bruge OverDrive-appen til en lignende oplevelse. Det forstår jeg. Det er derfor, gratis lydbøger (www.lydbogreolen.dk) den succesfulde enrepreneur nødt til at gennemsøge internettet og udarbejde en liste over lederskab og motivation Websites og lydbøger. På grund af dette, er det vigtigt at kontrollere og se, om de tilbyder deres lydbøger i et format, du rent faktisk kan bruge.