Guide

Ulemperne ved handel på Crypto Exchanges

Handel på kryptovalutabørser giver mange fordele. Højere valutakurser betyder mere likviditet. Dette vil gøre dine beholdninger mere likvide, så du nemt kan sælge dem, når du er klar. En populær børs er et godt valg, da den har mest handelsvolumen. Der er også nogle ulemper ved handel på centraliserede børser. Før du træffer en beslutning om en kryptobørs, skal du overveje disse faktorer.

Det er vigtigt, at du vælger en kryptovalutaplatform, der er nem at bruge. Forskellige børser tilbyder forskellige værktøjer, afhængigt af hvilken kryptovaluta du er interesseret i. En platform kan appellere til dig, hvis den har en brugervenlig grænseflade eller opretter forbindelse til en investeringssporingsapp som Mint. Det betyder ikke noget, hvilken platform du vælger, det er vigtigt at holde styr på din økonomi. Der er nogle børser, der opkræver højere gebyrer end andre. Det er bedst at evaluere dine personlige investeringsmål, før du beslutter dig for en udveksling.

Mange kryptobørser kræver, at deres brugere bekræfter deres e-mail-adresse, før de giver dem adgang til deres tjenester. Du skal bruge et foto af dit ID, en digital kopi af dit pas eller ethvert andet regeringsudstedt ID for at bevise din identitet. Denne proces kan tage mellem et par øjeblikke og et par dage afhængigt af hvor du befinder dig. Mange børser tilbyder lagdelte niveauer af verifikation for at øge din sikkerhed. Lavere verifikationsniveauer kræver færre oplysninger og kan have lavere indbetalingsgrænser. Disse er værd at overveje.

En god kryptovalutabørs giver dig mulighed for at købe forskellige tokens og digitale valutaer. Du vil være i stand til at handle din krypto med fiat-valutaer eller få den returneret til almindelige kontanter afhængigt af dine krav. Nogle børser giver dig mulighed for at opbevare din kryptovaluta i kølerum til fremtidige handler. Du kan også hæve det som kontanter. Nøglefaktorerne ved valg af en pålidelig kryptobørs er sikkerhed og tryghed. En sikker platform skal tilbyde SSL-kryptering, 2-faktor-godkendelsesproces, bruger-id-verifikation samt forsikring relateret til kryptoaktiver.

Gemini er en online udveksling, der primært fokuserer på overholdelse og sikkerhed. Hot wallet forsikring er tilgængelig på denne børs. For at blive certificeret skal brugerne bekræfte deres identitet. De enheder, der bruges til at logge ind på handelskontoen, kan ses af brugerne. Når du vælger en kryptovalutabørs, er der to ting, du bør overveje: din ønskede handelsvolumen såvel som valutaen. Disse oplysninger hjælper dig med at beslutte, hvilken kryptobørs der passer til dig. Dette er de ting, du skal se på, når du leder efter en kryptobørs.

De bedste kryptovalutabørser skal tilbyde bekvemmelighed og brugervenlighed. Nogle børser kræver, at du indbetaler store beløb. Sørg for at vælge den, der passer bedst til dine behov. Der er også gratis børser, der giver dig mulighed for at handle på kryptomarkederne. Et par af de gratis børser giver en demo-konto. Du bør kontrollere tilgængeligheden, før du investerer dine penge.