lån

Sådan vælger du de bedste personlige lån

½Traditionelle banker er ikke altid det bedste valg til personlige lån. Ikke kun har disse banker en tendens til at opkræve flere renter, men de bruger også hårde kreditbureauforespørgsler, som kan ramme din kreditscore med op til 10 point. Plus, banker er ikke bygget til at konkurrere på prisen på markedet for personlige lån. Så hvorfor gå til dem? Den bedste måde at undgå at skade din kreditscore er at undgå dem helt. Nedenfor er nogle tips til at vælge den bedste bank til personlige lån.

SoFi

Det er hurtigt, nemt og bekvemt at ansøge om SoFi personlige lån. Du kan ansøge fra din computer, telefon eller tablet. På få minutter kan du udfylde ansøgningsskemaet og modtage en afgørelse. Det kræver en elektronisk signatur og tager mindre end to minutter at udfylde. Når det er godkendt, indsættes penge direkte på din bankkonto. Godkendelsesprocessen er også gratis. SoFi tilbyder 24/7 live kundesupport.

For at kvalificere dig til et personligt SoFi-lån skal du være amerikansk statsborger, permanent bosiddende eller visumindehaver med to år eller mere tilbage på din nuværende status. Du skal også være mindst atten år gammel og bo i en anden stat end Mississippi. Ansøgere skal have fast indkomst og bevise beskæftigelse. Derudover skal ansøgere have en lav gældsprocent. Hvis du ikke opfylder nogen af ​​disse krav, kan din ansøgning blive afvist.

Når du ansøger om et SoFi privatlån, skal du oplyse kontaktoplysninger og en e-mailadresse. Vælg derefter lånepræferencer. Efter at have indsendt din ansøgning, trækker SoFi din kreditrapport fra Experian. Når du er godkendt, skal du gennemgå vilkårene og betingelserne og vælge det låneprodukt, der passer til dine behov. Til sidst skal du indsende en officiel ansøgning. Du skal bruge yderligere oplysninger, såsom dit bankkontonummer, for at modtage lånet.

Hvis du overvejer at få et SoFi privatlån, kan du drage fordel af dets lave renter og andre fordele. Du kan også kvalificere dig til nedsatte behandlingsgebyrer og gratis onlinekurser i udvalgte byer. Derudover kan du optjene henvisningsbonusser og få gratis SAT/ACT forberedelseskurser. Selv efter at du har betalt dit lån tilbage, vil du stadig nyde medlemsfordele med SoFi. SoFi personlige lån anmeldelse

Marcus af Goldman Sachs

Marcus af Goldman Sachs personlige lån belønner ansvarlige låntagere ved at tilbyde fleksible lånevilkår. Du kan ansøge om et personligt lån til gældssanering og sende midler til op til ti forskellige kreditorer. Selvom ÅOP er højere end for kreditkort, kan du konsolidere din gæld og sende penge til alle dine kreditorer. Du kan ikke bruge en medansøger, og du skal vente flere dage, før du modtager dine lånemidler.

Hvis du kan foretage alle dine betalinger til tiden, kan du optjene en rettidig betalingsbelønning. Marcus giver kunderne mulighed for at springe op til en måneds betalinger over, hvis de overholder den månedlige betalingsplan. Hvis du går glip af én betaling, vil du ikke blive straffet, men du vil fortsætte med at påløbe renter i denne periode. Uanset årsagerne er Marcus en glimrende mulighed for folk, der er bekymrede for sene betalinger eller ønsker at foretage ekstra betalinger på deres lån.

Det lånebeløb, du modtager, afhænger af din kreditscore, din evne til at betale lånet tilbage, og hvad du planlægger at bruge pengene til. Du kan ansøge om et Marcus-lån online eller gennem en filial i dit område. Når du har ansøgt, modtager du en låneaftale, som indeholder dit lånebeløb, rente og tilbagebetalingsbetingelser. Hvis du allerede er blevet godkendt, vil du få en meddelelse med posten om et par dage.

Processen med at ansøge om et Marcus by Goldman Sachs personlige lån er enkel. Hele ansøgningsprocessen kan tage så lidt som fem minutter. Godkendelse tager typisk omkring tre dage. Når processen er godkendt, kan den tage en til fire hverdage. Marcus opkræver ingen ansøgningsgebyrer, men de kræver, at du fremlægger bevis for indkomst, en gyldig amerikansk bankkonto og CPR-nummer eller skatte-id-nummer. Du skal udfylde ansøgningen online, og du kan anmode om en papiransøgning via deres callcenter.

LightStream

For at kvalificere dig til et LightStream personligt lån skal du have en kreditscore på mindst 660. Du skal også have et kreditkort med en kvalificeret anvendelse. Du skal acceptere elektroniske optegnelser og angive det primære formål med lånet. Derudover skal du angive det beløb, du har brug for, tilbagebetalingstiden, og om du ønsker en AutoPay-mulighed. Men hvis du bliver godkendt, skal du foretage flere betalinger over flere måneder for at tilbagebetale lånet.

For at ansøge om et lån gennem LightStream skal du indsende dine indkomstoplysninger og økonomiske oplysninger. LightStream vil spørge dig om din beskæftigelsesstatus, og hvordan du vil bruge lånet. Du skal også oprette en LightStream-konto og angive et sikkerhedsspørgsmål. Når du har givet disse oplysninger, kan du underskrive låneaftalen online og træffe dine betalingsordninger. LightStream sender dig derefter en bekræftelses-e-mail.

LightStream er en af ​​flere långivere, der tilbyder personlige lån. Det henvender sig til folk med fremragende kredit, men du bliver nødt til at tjekke rentesatserne hos flere långivere, før du træffer en beslutning. Det er især vigtigt at sammenligne priser, når du ansøger om et lån med højere risiko. LightStreams rentesatser afhænger af din lånetype, indkomst og kreditscore. LightStreams vilkår er muligvis ikke så gunstige som hos andre långivere, så du bliver nødt til at sammenligne deres priser med andre lån for at finde det bedste tilbud.

Udover at tilbyde gratis personlige lån, tilbyder LightStream også et unikt “rate beat”-program. På grund af dets lave renter og hurtige finansiering er LightStream bedst egnet til folk med god til fremragende kredit og tilstrækkelig indkomst og aktiver. De tjener ikke folk med dårlig kredit eller ingen kredit. Ansøgningsprocessen for et LightStream personligt lån kan gennemføres på samme hverdag, hvis din indkomst er mindst en vis grænse.

Avant

Hvis du er på udkig efter et lån penge med det samme lynhurtigt kan Avant personlige lån være en mulighed. Disse lån kommer med høje ÅOP, hvilket gør dem dyre at låne. Udover den høje ÅOP opkræver Avant også et “administrationsgebyr” på op til 4,75 % af lånebeløbet, som er baseret på din kreditscore. Folk med den laveste kreditvurdering bliver opkrævet mest. Hvis du overvejer et Avant-lån, er det bedst at shoppe rundt og sammenligne priser.

En anden fordel ved et Avant-lån er fleksibiliteten i dets tilbagebetalingsbetingelser. Med betalingsfleksibilitet gennem en onlineportal eller en mobilapp kan låntagere ændre deres betalinger, betale et forsinket gebyr eller forlænge tilbagebetalingsperioden. Derudover tilbyder Avant eftergivelse af forsinket gebyr og refunderer et forsinkelsesgebyr på $25 efter tre på hinanden følgende rettidige betalinger. Denne fordel kan hjælpe låntagere med at forbedre deres kreditscore. Men hvis du er bekymret for din kreditscore, så overvej at tage et Avant-lån.

Selvom Avant ikke nævner godkendelsestiden på sin hjemmeside, kan du, hvis du opfylder visse krav, blive godkendt dagen efter. Du skal fremlægge bevis for indkomst og økonomisk ansvar for lånebeløbet, som kan være i form af underholdsbidrag, børnebidrag eller social sikring. Derefter skal du indsende et par dokumenter, der beviser din evne til at tilbagebetale lånet fuldt ud. Lånets tilbagebetalingstid kan variere fra 24 til 60 måneder.

Faktisk er Avant personlige lån designet til at være overkommelige og tilgængelige for mange låntagere. Med en række rentesatser er de perfekte til dem med dårlig kredit eller ingen kredithistorik. Med et blødt kredittjek i forhåndsgodkendelsesfasen kan du nemt tjekke dine muligheder og undgå at skade din kreditscore. Derudover rapporterer virksomheden dine betalinger til de tre store kreditbureauer, så de kan hjælpe din kreditscore.

Kreditforeninger

En kreditforening er en finansiel institution, der betjener sine medlemmer. Som følge heraf er de renter, de opkræver, normalt lave. Normalt begrænser de årlige procentsatser til 18 %. En kreditforening opkræver ikke oprettelsesgebyrer eller forudbetalingsbøder, som mange banker og online långivere gør. De er også kendt for at arbejde med nuværende medlemmer, og et medlems aktive konto er påkrævet, før man ansøger om et lån.

Mens kreditscore er en faktor for, om en person er berettiget til et personligt lån, har kreditforeninger en tendens til at være mere tilgivende. Disse institutioner vil ofte godkende låntagere med lav kreditscore, hvis de opfylder visse kriterier. De vil også vurdere låntagers evne til at tilbagebetale lånet, og hvordan de planlægger at bruge pengene. Og fordi de kun arbejder med deres medlemmer, er kreditforeninger mere tilbøjelige til at godkende låntagere med dårlig kredit end banker.

En fordel ved at arbejde med en kreditforening er, at du muligvis ikke skal ansøge via en onlineformular. I stedet kan du besøge en lokal afdeling for at ansøge om et privatlån. På denne måde vil du få en-til-en vejledning fra en kreditspecialist, og dine spørgsmål kan besvares med det samme. En kreditforening er mere tilbøjelig til at godkende et lån til en person med dårlig kredit end en bank, da de tager mange faktorer i betragtning, når de vurderer en låneansøgning.

Selvom der er nogle få forskelle mellem online- og fysiske banker, har kreditforeninger generelt lavere renter. I modsætning til traditionelle banker begrænser føderale kreditforeninger deres årlige procentsatser til 18 %. Fordi kreditforeninger ikke er for-profit, er deres overheadomkostninger lavere. Det betyder bedre renter og gebyrer for låntagerne. Potentielle låntagere skal dog være medlemmer for at kvalificere sig til et lån. Fordelene er mange.