lån

Sådan får du råd til den fede fødselsdagsfest

Fylder du snart rundt eller kunne du bare godt tænke dig at holde en rigtig fed og farverig fødselsdagsfest? Men står det lidt sort til med økonomien for tiden?

Her får du nogle hurtige råd til hvordan du kan gøre det lidt billigere.

Del udgifterne

En oplagt måde at spare på udgifterne er simpelthen ved at dele dem. Det kan du gøre på mange forskellige måder.

Hvis du har en god ven eller et familiemedlem, som fylder år lige omkring din fødselsdag, så kunne i jo slå jer sammen og holde festen sammen. Det kan skam være meget morsomt at holde fødselsdag sammen med en anden og gæstelisten bliver meget sjovere, når der kommer nogen man slet ikke har mødt før.

Du kan også bede dine gæster om at tage en ret med, når de ankommer. På den måde sparer du i det mindste udgifterne til maden.

Lån pengene

Hvis du gerne vil holde festen selv, så kan du også altid tage et lån.

Lån penge nu og betal tilbage senere igen. For de skal nemlig betales tilbage igen. Det er vigtigt lige at huske på.  Tag derfor aldrig et lån medmindre du er sikker på du kan klare at betale det tilbage igen i de efterfølgende måneder.

Hvilket lån?

Og hvilket slags lån skal du så have? Et quicklån er det de fleste danskere tager og har haft stor glæde af.  Se det bedste quicklån her.

Husk gerne at undersøge lånebetingelser for dit lån nøje, før du går i gang med at låne. På den måde får du dig ikke nogen grimme oplevelser senere hen og kan i stedet for koncentrere dig om at nyde din fest fuldt ud.

Vær ikke så nærig hvis u gerne vil holde en fed fest. Lån de penge du har brug for, nu hvor du er i gang.